Interview

Allereerst, bedankt voor het beantwoorden van onze vragen en uw toestemming om dit op onze website en facebook pagina te publiceren.

Ilse Smit : Geen dank, het is tenslotte vooral dankzij jullie dat we ons heerlijke plekje hier gevonden hebben, we beantwoorden de vragen dus met plezier !! "

Hadden jullie al lang plannen om in Zuid Frankrijk te gaan wonen ?

Arnold Smit : " Ja en nee, we hadden de wens al heel lang, maar we durfden eigenlijk nooit de stap te zetten, want we waren bang om ons te vergissen of om uitgebuit te worden, en bovendien kenden we de franse manier van huizen kopen en de huizenmarkt niet

 
Waarom hebben jullie de woning via ons gekocht?"

Ilse Smit : "Ten eerste omdat Ingrid als Nederlandse precies begreep wat we zochten en bedoelden, dat was zeer belangrijk voor ons, bovendien is ze al vertaalster perfect in staat om alles wat de notaris of de verkoper zei te vertalen in het Nederlands, dat was een geruststellende gedachte.

Arnold Smit : We hadden echt het gevoel dat jullie echt met ons betrokken waren. Ik denk nog terug aan een anekdote waar Philippe ons op tijd gewaarschuwd had voor grote werkzaamheden en een toegangsweggetjes dat de verkoper  voor ons verborgen wilden houden bij een huis dat ons in de eerste instantie ideaal leek.  
We hebben vooral veel tijd kunnen winnen, want alle huizen die we bezocht hebben, kwamen percies met onze wensen overeen ! "

Bent u nog steeds blij om hier te wonen ?"

Ilse Smit : "Uiteraard ! "We hebben het uitstekend naar onze zin !
Arnold Smit : " Nu we de franse huizenmarkt een beetje beter kennen, weten we dat we ons huis voor een goede prijs gekocht hebben, en vooral, we hebben precies  het huis wat we zochten, dus we hebben nergens spijt van !!

 
 Dank jullie wel voor het beantwoorden van de vraagjes !

Datum laatste wijziging: 25/04/2015