Hoe verloopt een aankoop........

 


De eerste fase is de omschrijving van uw wensen en uw criteria, er zal een vragenlijst naar u worden verzonden

Aanvaarding van uw aanvraag. Dit is een noodzakelijke stap die de haalbaarheid van uw project  bepaalt. Als professioneel zijnde,  is onze taak om u een uitleg te geven over de weigering of aanvaarding en eventuele moeilijkheden van uw aanvraag.

Het verzenden van een zoek mandaat. Wij vragen u vervolgens om een zoekmandaat in te vullen. Waarom een dergelijk mandaat? Wanneer we een woning voor u  zoeken, investeren wij onze tijd en geld om het huis van uw dromen te vinden.  Dus we moeten er echt zeker van zijn dat de persoon voor wie we werken echt gemotiveerd is of niet. Uiteraard is het invullen van een zoekmandaat beslist geen verplichting om ook daadwerkelijk een huis via ons te kopen.

Huizen zoeken en bezichtigen. Wij zullen woningen die aan uw eisen en criteria voldoen  voor u bezichtigen, vervolgens sturen wij u zo veel mogelijk informatie, foto's en video's over deze huizen.  Hierdoor kunt u veel tijd winnen, en alleen die woningen bezichtigen die echt interessant voor u zijn.

Vervolgens kunt  u  samen met ons de door u geselecteerde woningen te bezichtigen

U heeft u droomhuis gevonden en u wilt het kopen ! Wij zullen u begeleiden om de prijs zo goed mogelijk te onderhandelen

Als we het met de eigenaar over de prijs eens worden, kunnen we met het kopen beginnen !

We maken dan een  afspraak met een notaris om een compromis te ondertekenen. Een compromis is waarschijnlijk het belangrijkste onderdeel van het kopen van een huis, hierin staan alle belangrijke voorwaarden van de verkoop. Dit is een toezegging zowel van de kant van de koper als van de verkoper onder voorbehoud van de vervulling van bepaalde voorwaarden, zoals die van het krijkgen van hypotheek. Het is dus noodzakelijk op dit punt om precies te begrijpen wat er door de notaris op papier is gezet. Wij ondersteunen wij u met iemand die voor u alle  contractvoorwaarden kan vertalen.

De notaris handelt in opdracht van de staat en zorgt ervoor dat alles volgens de wet verloopt. De uiteindelijke verkoopakte omvat de voorwaarden van het compromis

Tussen het tekenen van het  compromis en uiteindelijke  verkoopakte, moet u rekenen op een termijn van ongeveer 3 maanden. We keren dan terug naar de notaris om de definitieve verkoopacte te ondertekenen waarmee u de gelukkige eigenaars van uw franse droomhuis geworden bent, in alle zekerheid en zonder tegenvallers of negatieve verassingen….

réer votre page, cliquez ici et entrez votre texte

Dsc 0514

Datum laatste wijziging: 02/04/2015